x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristiano Ronaldo: "Sunt distrus, trist, dezolat şi frustrat"

Cristiano Ronaldo: "Sunt distrus, trist, dezolat şi frustrat"

30 Iun 2010   •   00:00
Cristiano Ronaldo: "Sunt distrus, trist, dezolat şi frustrat"
Sursa foto: /Reuters

Căpitanul naţionalei Portugaliei, Cristiano Ronaldo, a declarat că se simte "distrus" după eliminarea din optimile Cupei Mondiale din Africa de Sud, survenită ca urmare a înfrângerii, 0-1, în faţa Spaniei.

"Mă simt distrus, total dezolat, frustrat şi resimt o tristeţe de neimaginat", a spus atacantul lusitan într-un comunicat postat pe site-ul Gestifute, compania agentul său.

După meciul jucat pe arena din Cape Town, Ronaldo, cel mai scump jucător din lume (94 milioane de euro) si Balonul de Aur din 2008, a plecat de la stadion fără să se oprească pentru a răspunde întrebărilor jurnaliştilor.

Când un reporter de la o televiziune portugheză l-a întrebat cum explică această eliminare, jucătorul i-a răspuns peste umăr: "Cum îmi explic? Întreabă-l pe Carlos Queiroz (n.r. - selecţionerul Portugaliei)".

Acuzat încă de la debutul competiţiei de mai mulţi comentatori lusitani de lipsă de respect faţă de selecţionerul Queiroz şi de fuga de responsabilităţile de căpitan, Ronaldo a explicat că a fost vorba doar de o frază "simplă şi nevinovată". "Când am spus să-i adresaţi antrenorului această întrebare, m-am referit la faptul că selecţionerul Queiroz ţinea o conferinţă de presă. Eu nu sunt în măsură să explic nimic. Sunt o fiinţă umană, sufăr şi am dreptul să sufăr singur. Ştiu că eu sunt capitanul, mi-am asumat şi întotdeauna îmi voi asuma responsabilităţile", a completat Ronaldo.

×
Subiecte în articol: cm2010