x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Delicatesa "Capello curry" pentru cei mai nebuni fani

Delicatesa "Capello curry" pentru cei mai nebuni fani

18 Iun 2010   •   00:00
Delicatesa "Capello curry" pentru cei mai nebuni fani
Sursa foto: DARREN STAPLES/Reuters

Un restaurant indian situat în nord-estul Angliei a creat un fel de mâncare extrem de picant, care a fost denumit "Capello curry" în onoarea selecţionerului insularilor, Fabio Capello.

Reţeta este secretă, iar proprietarul restaurantului, Khamal Hussain, a declarat că până şi bucătarii care prepară "Capello curry" evită să îl guste.

"Este un fel de mâncare extrem de picant, care reflectă ceea ce considerăm noi a fi cea mai fierbinte şansă a naţionalei Angliei la Cupa Mondială în ultimele decenii. Ingredientele sunt un secret păzit cu străşnicie, dar pot spune că această mâncare este doar pentru cei curajoşi sau nebuni, până şi bucătarii evită să guste. Am vrut să le oferim clienţilor ceva diferit pentru a se bucura de serile cu temă fotbalistică alături de noi şi mă aştept ca unii să îşi provoace prietenii să îl guste pe Capello", a spus Hussain.

Fabio Capello este şi protagonistul unei variante propuse clienţilor săi de o casă de pariuri britanică. Aceasta a cerut ca britanicii să parieze că tehnicianul italian va sufla într-o vuvuzelă în faţa camerelor de luat vederi după o victorie a Angliei la Cupa Mondială.

×
Subiecte în articol: cm2010