x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Eşecuri pentru Galatasaray şi Fiorentina. Hagi, contestat!

Eşecuri pentru Galatasaray şi Fiorentina. Hagi, contestat!

11 Dec 2010   •   21:49
Eşecuri pentru Galatasaray şi Fiorentina. Hagi, contestat!

Gică Hagi continuă seria reultatelor slabe în al doilea său mandat la Galata. În această seară Cim-Bom a fost învinsă din nou acasă, 0-2, de Genclerbirligi, echipă din zona retrogradării. Galatasary a primit gol încă din minutul 2, de la Meric, iar Sam a înschis tabela în minutul 26, moment în care fanii gazdelor au izbucnit: au aruncat sute de scaune pe teren şi până la final au cerut demisia lui Hagi.

Tehnicianul român le-a dat dreptate suporterilor. "Nu ne-am concentrat, în primele 20 de minute nu înţeleg ce s-a întâmplat. E de înţeles reacţia suporterilor. Vom avea un stadion nou, superb, ne trebuie şi o echipă nouă, o atitudine nouă ca să putem ieşi pe acel gazon", a spus Hagi la final.

Tot în această seară, Adrian Mutu nu a mai reuşit să aducă victoria Fiorentinei, învinsă la Udinese. Titular, Mutu a primit un cartonaş galben în minutul 17, cu un sfert de oră înainte ca echipa sa să deschidă scorul, prin Santana. Udinese a întors însă rezultatul în partea secundă, după golurile lui Armero 63 şi Di Natale 80. Fiorentina este pe 12 în Serie A, cu 19 ouncte în 16 meciuri.

×