x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Condusă cu 2-0, Farul Constanța a învins cu 3-2 FC Urartu și își continuă parcursul european în Conference League

Condusă cu 2-0, Farul Constanța a învins cu 3-2 FC Urartu și își continuă parcursul european în Conference League

de Redacția Jurnalul    |    03 Aug 2023   •   21:27
Condusă cu 2-0, Farul Constanța a învins cu 3-2 FC Urartu și își continuă parcursul european în Conference League
Sursa foto: FB Farul Constanța

Campioana României, Farul Constanța, a învins joi seara, în deplasare la Erevan, pe armenii de la Urartu, scor 2-3 (2-0), în manșa retur a turului 2 din UEFA Conference League și a obținut calificarea în turul 3 preliminar al competiției, cu scorul general de 6-4.

Armenii au deschis scorul în minutul 11, prin ghanezul Nana Antwi, cu un șut de la 20 de metri, gol cu care egalau situația la general, meciul tur fiind câștigat de Farul Constanța cu 3-2.

După o primă repriză dominată de gazde, în care armenii au avut și un gol anulat pe motiv de offside, s-a intrat la pauză cu armenii în avantaj.

Tot armenii au jucat mai bine și în debutul reprizei secunde, când au marcat pentru 2-0, prin Sabua, care a introdus în poartă o minge respinsă.

Marinarii au început cursa de recuperare, egalând într-un interval de doar 4 minute. Întâi, Nedelcu a redus din diferență, în minutul 53, după un corner executat foarte bine, în fața porții, de Alibec.

Același Alibec s-a aflat în postura de marcator, în minutul 57, când a fost angajat în profunzime de Mazilu și a înscris singur cu portarul advers.

Elevi lui Gheorghe Hagi au jucat bine defensiv în restul partidei și în al doilea minut suplimentar de joc, Alibec a făcut dubla pe contraatac, aducând victoria și calificarea în turul 3 al competiției, unde îi vor întâlni pe estonii de la Flora Tallinn, în 10 august, la Constanța, și în 17 august la, Tallinn.

(sursa: Mediafax)

 

×