x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fiesta blau-grana: Barça şi-a prezentat trofeele! - video.

Fiesta blau-grana: Barça şi-a prezentat trofeele! - video.

30 Mai 2011   •   07:07
Fiesta blau-grana: Barça şi-a prezentat trofeele! - video.

Orasul Barcelona era in sarbatoare, duminica, in onoarea castigatorilor Ligii Campionilor, care au revenit de la Londra si au defilat triumfal pe strazile orasului, ajungand pe stadionul Camp Nou plin pana la refuz, informeaza AFP.

Autocarul catalanilor a ajuns la stadionul cu o capacitate de 98.000 de locuri in jurul orei locale 20:30, la doar cateva minute de la victoria colegilor de la handbal in finala Ligii Campionilor cu Ciudad Real.

Messi, autorul golului doi al finalei, a primit cea mai frumoasa ovatie. "De fapt, nu am nimic sa va spun", a spus Messi cand a luat microfonul pentru a se adresa multimii in delir. "Pur si simplu, sa profitam de tot, multumim pentru acest sezon si sa speram ca vom putea profita de si mai mult". Francezul Eric Abidal i-a multumit lui Carles Puyol, care l-a lasat sa ridice primul trofeul Ligii Campionilor: "Multumesc capitanului pentru gestul sau. A fost cea mai frumoasa zi din cariera mea". "Nu ne dopam, nu simulam, nu cumparam arbitri, doar jucam fotbal", a spus fundasul Gerard Piqué. Jucatorii au facut apoi turul de onoare al stadionului pentru a arata trofeul publicului.

Inainte de a ajunge la stadion, jucatorii si staff-ul tehnic au defilat pe strazile din Barcelona timp de doua ore si jumatate, aclamati de fani. Fotbalistii, surazatori si band apa sau bere, purtau tricouri negre pe care scria: "Champions". Trofeul era plasat in fata autocarului, alaturi de cupa pentru castigarea titlului.

Shakira, iubita fundasului Gerard Piqué, a sustinut un concert special la Barcelona, prilej pentru
Piqué, Xavi, Villa, Pedro, Busquets si Bojan sa urce pe scena alaturi de cintareata columbiana si sa danseze pe ritmurile melodiei "Whenever, wherever".

FC Barcelona a castigat trofeul Ligii Campionilor, al patrulea din istoria clubului, dupa ce a invins, sambata, pe Wembley, cu scorul de 3-1 (1-1), formatia engleza Manchester United, in finala competitiei. Golurile echipei spaniole au fost marcate de Pedro Rodriguez '27, Messi '54 si Villa '69, in timp ce pentru formatia Manchester United a punctat Rooney '34.



×
Subiecte în articol: fiesta fc barcelona fotbal international