x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Finala Ligii Campionilor, Real Madrid - Borussia Dortmund, sâmbătă, la Londra

Finala Ligii Campionilor, Real Madrid - Borussia Dortmund, sâmbătă, la Londra

de Redacția Jurnalul    |    01 Iun 2024   •   10:20
Finala Ligii Campionilor, Real Madrid - Borussia Dortmund, sâmbătă, la Londra

Ultimul act al actualei ediții a Ligii Campionilor se dispută sâmbătă, pe stadionul Wembley din Londra. Real Madrid este în fața celui de-al 15-lea titlu.

Real Madrid, de 14 ori câștigătoare a competiției, pornește ca favorită împotriva echipei germane care a terminat pe locul cinci în Bundesliga în acest sezon, scrie BBC.

Cu toate acestea, Ancelotti - cel mai de succes manager al competiției, cu patru titluri- știe că nimic nu este garantat.

„O finală de Liga Campionilor este cel mai important meci și cel mai periculos. Trebuie să ai puțin noroc, să joci bine și să nu cobori niciodată garda, dar când ajungi într-o finală succesul este atât de aproape încât începi să te îngrijorezi”, a spus el.

Dortmund va aborda această partidă cu o stare de spirit asemănătoare cu cea din 1997, când a fost, de asemenea, un mare outsider înainte de a învinge Juventus cu 3-1 în finala de la Munchen.

Antrenorul principal Edin Terzic a declarat:: „Suntem fericiți că suntem aici, dar suntem aici pentru a câștiga. Nu vii aici pentru a juca o finală, ci pentru a o câștiga. Vrem să ținem acel trofeu în mâinile noastre”.

(sursa: Mediafax)

×