x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fostă vedetă a Manchester United: Mourinho are un singur jucător care poate controla jocul şi nu este Pogba

Fostă vedetă a Manchester United: Mourinho are un singur jucător care poate controla jocul şi nu este Pogba

25 Oct 2016   •   15:05
Fostă vedetă a Manchester United: Mourinho are un singur jucător care poate controla jocul şi nu este Pogba
Sursa foto: wikipedia

Fosta vedetă a Manchester United şi Chelsea, Ray Wilkins, este de părere că Jose Mourinho are un singur jucător la dispoziţia sa care poate controla jocul şi, surpriză, nu este Paul Pogba.

Fostul asistent manager al echipei Aston Villa este convins că antrenorul portughez nu are nici cea mai mică idee care este cel mai bun jucător din cei 11, iar scorul de 4-0 cu Stamford Bridge ar trebui să fie un apel de trezire pentru acesta. Wilkins respinge ideea că jucătorii ar fi fost obosiţi după ce au jucat trei meciuri în şase zile şi insistă ca Mourinho să se uite cu atenţie la Michael Carrick, dacă vrea să rezolve problemele de la mijlocul terenului, a declarat pentru Sky Sports, fiind citat de metro.co.uk.

„Jose trebuie să facă nişte schimbări. Mi-ar plăcea să îl văd jucând pe Michael Carrick. Este singurul jucător al lui Manchester care poate, într-adevăr, să controleze meciul din mijlocul terenului".

Citeşte şi Ultimii trei nominalizaţi pentru Balonul de Aur

Liga 1. Cum vor fi sancţionate cluburile cu datorii, conform noilor modificări aduse manualului de licenţiere

FRF obligă cluburile să investească 10% din transferuri în activitatea de copii şi juniori

×