x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Gabriel Tamaş ar putea deveni coleg cu Radu Ştefan

Gabriel Tamaş ar putea deveni coleg cu Radu Ştefan

23 Iun 2011   •   08:12
Gabriel Tamaş ar putea deveni coleg cu Radu Ştefan

Dupa ce transferul lui Cristian Sapunaru de la FC Porto la Lazio Roma a picat din cauza pretentiilor exagerate ale portughezilor, un alt roman ar putea ajunge in aceasta vara pe Olimpico langa fostul dinamovist Radu Stefan.

Potrivit Calciomercato.com, care citeaza cotidianul Birmingham Mail, clubul capitolin doreste sa-l imprumute pe Gabriel Tamas pentru un sezon, fiind dispus sa plateasca o suma pentru a-l avea pe fundasul roman si chiar sa-i asigure acestuia salariul pe care il primeste la West Bromwich Albion.

Lazio Roma se afla in cautarea unui fundas central, iar sursa citata scrie ca Tamas este o solutie. "Tamas are o mare disponibilitate la efort si o mare forta fizica. Daca Silvestre ar pleca in Premier League, de acolo ar putea veni fundasul roman", scrie Calciomercato.com.

Internationalul nostru, care mai are inca tre ani de contract cu gruparea de pe "Hawthorns", nu a prea jucat de la sosirea noului antrenmor, englezul Roy Hodgson, care l-a folosit doar in trei meciuri in ultimele trei luni ale sezonului precedent, doar o data ca titular.

Si cum West Bromwich i-a achizitionat deja pe Gareth McAuley si Craig Dawson, Gabi Tamas nu mai este sigur de locul sau de titular.

×