x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Gazzetta dello Sport despre Balotelli: "Indolent cât cuprinde"

Gazzetta dello Sport despre Balotelli: "Indolent cât cuprinde"

18 Noi 2010   •   09:30
Gazzetta dello Sport despre Balotelli: "Indolent cât cuprinde"

138122-.jpgCotidianul Gazzetta dello Sport a criticat evoluţia lui Mario Balotelli în amicalul cu România, scor 1-1, spunând despre starul lui Manchester Unite că nu a reacţionat nici la jocul Italiei şi nici la sloganurile rasiste din partea unor suporteri români sau la provocările din partea unor ultraşi italieni.

"O prestaţie fără glorie a echipei Italiei, la fel de incoloră ca evoluţia lui Balotelli, refractar la jocul Squadrei Azzura şi indolent cât cuprinde. Nici măcar nu a reacţionat la sloganurile câtorva suporteri italieni veniţi să provoace. Ce putem reţine din meciul disputat la Klagenfurt sunt noutăţile lui Prandelli, banderola de căpitan atribuită lui Rossi şi tricoul cu numărul 10 îmbrăcat de Mario Balotelli. Patru debutanţi, un mijloc şi un atac revoluţionate. Şi el, SuperMario, cu reflectoarele asupra sa. Afectat, ca toţi ceilalţi, de strigătele "buu, buu" ale suporterilor români, dar şi de sloganurile provocatoare ale unui grup restrâns de fani italieni, care au strigat: «Nu există negri italieni»", scrie Gazzetta dello Sport.

Referitor la aceste sloganuri, Balotelli a spus după meci că nu ar mai putea merge înainte dacă ar asculta de fiecare dată ce i se strigă la meciurile pe care le dispută.

"Prandelli spune că toţi ar trebui să mă îmbrăţiseze? Dacă s-ar întâmpla asta ar fi frumos, însă nu ar fi corect să se oprească meciul pentru puţinii suporteri care vin la meciuri pentru a se comporta astfel. Aceste persoane trebuie să se schimbe, dar nu pot face eu asta. Sunt fericit că sunt la echipa naţională. Nu-i cunosc pe aceşti oameni, însă le spun lor că acolo unde trăiesc eu, la Brescia, Italia multietnică există deja. Şi se poate încă mai bine...", a spus Mario Balotelli, potrivit site-ului datasport.it.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul amical susţinut, miercuri seară, la Klagenfurt, în compania selecţionatei Italiei. Golul echipei României a fost marcat, în minutul 34, de Marica, care a înscris şi în proprie poartă în minutul 82.

×