x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Gazzetta dello Sport: Mutu va reintra la 13 februarie, cu Palermo

Gazzetta dello Sport: Mutu va reintra la 13 februarie, cu Palermo

31 Ian 2011   •   12:49
Gazzetta dello Sport: Mutu va reintra la 13 februarie, cu Palermo

Presa italiană scrie azi că atacantul Adrian Mutu ar urma să revină în lotul Fiorentinei la meciul cu Palermo, din 13 februarie, oficialii toscani apreciind că românul va reintra în echipă atunci când va fi apt din punct de vedere fizic şi psihic.

"Linia Fiorentinei e clară: atacantul va reintra în grup doar când va avea capul şi picioarele pentru a face acest lucru. Adică: românul are încă probleme fizice, îi lipseşte ritmul, deşi, de unul singur, a accelerat recuperarea. Apoi mai există un aspect: cel psihologic. Adrian trebuie să demonstreze că s-a schimbat. Timpul se scurge, însă la o analiză realistă totul arată că el va reveni în teren săptămâna viitoare. Astfel, Mutu va rata partidele cu Genoa (miercuri) şi Parma (duminică), urmând să revină în echipă la partida cu Palermo, programată în 13 februarie", scrie Gazzetta dello Sport.

De asemenea, italienii notează că Mutu a solicitat să fie inclus în lotul pentru meciul de miercuri, însă patronul Andrea della Valle nu a luat încă o decizie în acest sens.

Adrian Mutu a susţinut o conferinţă de presă, săptămâna trecută, în care şi-a cerut scuze pentru problemele create oficialilor Fiorentinei. Aceasta a fost prima conferinţă de presă susţinută de jucătorul român după scandalul izbucnit la începutul lunii ianuarie, în urma căruia a fost scos de Fiorentina din lot şi de pe lista de transferuri. Clubul viola i-a permis să discute cu jurnaliştii în sala de conferinţe de la stadionul Artemio Franchi, iar presa italiană a speculat că jucătorul ar putea fi reprimit în lot.

×