x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Federația de fotbal din Germania reformează totul: „Momentul 0”

Federația de fotbal din Germania reformează totul: „Momentul 0”

de Adi Munteanu    |    07 Dec 2022   •   08:00
Federația de fotbal din Germania reformează totul: „Momentul 0”

Dezastrul naționalei germane din Qatar nu a rămas fără urmări, mai ales că este a treia rușine consecutivă, după eliminarea din grupe la CM 2018, din Rusia, și eliminarea în optimi la EURO 2020.

 

Suporterii și presa au explodat la adresa echipei, iar Federația a decis: „Reformă totală, urmează un moment 0!”.

Suporterii Mannschaftului încă se freacă la ochi nevenindu-le să creadă că iar s-a comis o rușine la turneele finale, după CM 2018 și EURO 2020. Federația s-a conformat și i-a demis pe Oliver Bierhoff, un Mihai Stoichiță al nemților, managerul naționalei germane, și pe selecționerul Hansi Flick.

„Gata cu circul de la națională! Am ajuns de râsul lumii.  De ce a fost selecționat Thomas Müller? Pentru o vacanță în Qatar? Nu avea bani să meargă singur? Este surprinzător că nu ne-a învins și Costa Rica, atât de proști am fost. Plecați toți! Vine europeanul din 2024 și pe voi nu vrem să vă mai vedem!”, a scris Bild, unul dintre cele mai critice publicații din Germania la adresa Mannschaftului. 

Musiala, viitorul lider 

Curățenia generală din lotul Germaniei începe cu veteranii Mario Götze și Thomas Müller, viitorul nucleu al naționalei urmând să fie tinerii Musiala (19 ani, foto), Adeyemi și Bella-Kotchap. De altfel, Musiala a fost cel mai bun jucător al nemților, singurul care a încercat să limpezească jocul. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Oliver Bierhoff (stânga) și Hansi Flick pleacă împreună de la naționala Germaniei

×
Subiecte în articol: germania fotbal eliminare