x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Germania - Olanda 2-1 şi vicecampioana mondială mai are de doi bani speranţe la calificare

Germania - Olanda 2-1 şi vicecampioana mondială mai are de doi bani speranţe la calificare

13 Iun 2012   •   20:47
Germania - Olanda 2-1 şi vicecampioana mondială mai are de doi bani speranţe la calificare

Germania si-a confirmat statutul de candidata la cucerirea Euro 2012, trecand cu 2-1 de Olanda, vicecampioana mondiala in exercitiu, intr-un meci care se putea constitui la fel de bine in ultimul act al competitiei.

Numai ca, pana acolo, daca Germania e in grafic, portocala mecanica, fara punct dupa 180 de minute, ar avea nevoie de un adevarat miracol.
Practic, viitoarea adversara a Romaniei in proximele preliminarii, ar trebui sa invinga Portugalia (3 puncte) in ultimul meci, iar Danemarca (de asemenea, cu 3 puncte) sa piarda, preferabil la doua goluri, in fata nemtilor cu sacii deja incarcati in caruta.

Orice alt rezultat ar fi fatal batavilor, insa o victorie a lusitanilor, dublata de un succes danez contra Germaniei, ar descrie o alta situatie interesanta. Practic, Germania, Portugalia si Danemarca s-ar afla la egalitate de puncte, sase, iar departajarea s-ar face in functie de numarul de goluri marcate in partidele directe dintre cele trei echipe, cu avantaj clar de partea lusitanilor.

×
Subiecte în articol: olanda germania euro 2012