x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Germania - Spania: Ce spun ziarele?

Germania - Spania: Ce spun ziarele?

07 Iul 2010   •   00:00
Germania - Spania: Ce spun ziarele?

Înaintea marii confruntări din această seară, principalele ziare germane se întrec în montaje foto şi titluri haioase pentru a prefaţa duelul de la Durban.

De partea cealaltă parte, presa din Spania adoptă un ton mai serios, subliniind importanţa partidei în care naţionala "La Roja" poate scrie istorie printr-o calificare în premieră într-o finală de Campionat Mondial.

Sub titlul "Toată lumea ne arată cu degetul", coperta cotidianului Bild de astăzi a fost un imens fotomontaj în care predomină culorile negru-galben-roşu. La rândul său, Der Tagesspiegel a prezentat toate rezultatele înregistrate de echipa Germaniei la acest turneu şi, printr-un algoritm numai de ei ştiut, ziariştii de la această publicaţie au pronosticat şi scorurile pe care Mannschaft pe va obţine în semifinala cu Spania şi apoi în finala cu Olanda.

În sfârşit, Die Welt a titrat pe prima pagină "Presing până în finală" şi a publicat o fotografie sugestivă cu o portocală "Made in Spain" şi un storcător "Made in Germany", aluzie la o eventuală victorie împotriva spaniolilor şi apoi în finala cu "portocala mecanică".

"Meciul vieţii noastre", a notat pe prima pagină publicaţia AS, în timp ce ziarul Marca a scris "Pe ei! (încă o dată).

0-125787-ger_bild.jpg 0-125788-ger_dt.jpg
0-125789-ger_dw.jpg  

Aşa a arătat sărbătoarea spaniolilor după câştigarea titlurilor de campioni europeni...

×
Subiecte în articol: cm2010