x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi: Cei care m-au criticat prea devreme îşi vor cere scuze

Hagi: Cei care m-au criticat prea devreme îşi vor cere scuze

06 Dec 2010   •   18:43
Hagi: Cei care m-au criticat prea devreme îşi vor cere scuze
Sursa foto: /Reuters
141320-141095-.jpg

După victoria din partida cu Kasimpaşa, scor 3-0, Gică Hagi a răbufnit la adresa jurnaliştilor turci: într-un interviu acordat cotidianului Sabah, tehnicianul lui Galatasaray a spus că îl întristează criticile venite pe nedrept şi că persoanele care au făcut comentarii negative în privinţa sa vor ajunge să îşi ceară scuze.

"În ultimele zile sunt criticat fără milă. Eu sunt deschis criticilor justificate şi le primesc cu maturitate. Însă criticile venite pe nedrept mă întristează. Cei care au spus iniţial «Acest jucător în vârstă nu va face treabă» atunci când am venit în Turcia, ca fotbalist, au fost nevoiţi să îşi ceară scuze apoi", a spus Hagi.

"Sunt pentru a doua oară antrenorul acestei echipe. Din nou au început să vorbească prea devreme. Rezultatul va fi acelaşi şi îşi vor cere scuze pentru asta. Eu nu am preluat echipa la începutul sezonului, am nevoie de timp pentru a rezolva unele probleme. Cred că voi face treabă bună. Voi face totul pentru a obţine succese şi cei care au prejudecăţi vor înţelege încă o dată că s-au înşelat", a mai declarat fostul selecţioner.

Săptămâna trecută, presa turcă l-a criticat pe Gheorghe Hagi, după derbiul cu Beşiktaş, pierdut pe teren propriu, scor 1-2, în urmă cu opt zile. "Contribuţia lui Hagi este zero!" şi "Balonul Hagi s-a spart" au fost doar câteva dintre reacţiile presei turce de atunci.

×