x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi, criză de nervi în pauza meciului cu Bursaspor

Hagi, criză de nervi în pauza meciului cu Bursaspor

31 Ian 2011   •   17:02
Hagi, criză de nervi în pauza meciului cu Bursaspor
149158-.jpgPresa turcă de astăzi scrie că tehnicianul Gheorghe Hagi a avut o ieşire nervoasă asupra propriilor jucători în pauza meciului cu Bursaspor, nemulţumit că echipa sa primise două goluri în prima repriză.

Potrivit Hurriyet, Hagi a lovit cu picioarele scaunele din vestiar şi a ţipat cât a putut de tare către jucători, în limba turcă: "Nu se poate aşa ceva. Trebuie să vă luptaţi mai bine. Nu este vinovat un singur om, aţi greşit cu toţii!".

În schimb, Fanatik notează că Hagi a ţipat şi în limba română şi a lovit şi uşa şi pereţii vestiarului. De asemenea, la întoarcerea echipei de la Bursa, pe durata călătoriei de 40 de minute cu feribotul până la Istanbul, Hagi le-a interzis jucătorilor să coboare din autocar. Hurriyet notează că unii fotbalişti au vrut să coboare din autocar pentru a lua aer, dar nu au făcut-o de teamă să nu fie sancţionaţi.

"Nu vreau o echipă care acceptă înfrângerea. Măcar în Cupa Turciei să mă faceţi să râd", le-a mai spus Hagi jucătorilor săi, la sosirea la baza de pregătire de la Florya.

Galatasaray a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, de Bursaspor, într-un meci din etapa a 19-a a campionatului Turciei. Joi, echipa din Istanbul va întâlni pe Gaziantepspor, în sferturile de finală ale Cupei Turciei.

×