x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi: "La Galata trebuie să vorbim puţin şi să vedem ce e de făcut!"

Hagi: "La Galata trebuie să vorbim puţin şi să vedem ce e de făcut!"

07 Mar 2011   •   12:15
Hagi: "La Galata trebuie să vorbim puţin şi să vedem ce e de făcut!"
Sursa foto: /Fotomac.com.tr

Antrenorul echipei Galatasaray Istanbul, Gheorghe Hagi, a declarat, luni, că la formaţia sa trebuie să se vorbească mai puţin şi să se găsească soluţii care să facă bine clubului.

"Se vorbesc multe, azi am venit în ţară pentru noua ediţie a Cupei Danone, dar după-masă mă întorc la Istanbul pentru că mâine dimineaţă avem programat antrenament. Atât pot să spun deocadamată. Sunt foarte multe speculaţii, se spun multe, presa din România preia din presa turcă, la fel de aici se ia tot ce se speculează în România şi apoi se creează un lucru care nu este bun. La club, acum trebuie să vorbim puţin, să vedem ce trebuie făcut. Trebuie găsite soluţii pentru viitor, care să facă bine grupării Galatasaray", a declarat Hagi la sosirea în România.

Galata lui Hagi, formaţie la care evoluează Bogdan Stancu, a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, cu echipa Karabukspor, în etapa a XXIV-a a campionatului Turciei. După meciul de sâmbătă, presa turcă a notat că Hagi i-a spus din nou preşedintelui clubului Galatasaray, Adnan Polat, că va renunţa la funcţie dacă este cazul. Tot presa turcă a anunţat că oficialii clubului Galatasaray îi vor face o ofertă lui Fatih Terim, pe lista posibililor succesori ai lui Hagi numărându-se şi Tolunay Kafkas, Ertuğrul Sağlam, Hikmet Karaman, Abdullah Avcı şi Mustafa Denizli.

×