x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hajduk Split mizează la Bucureşti pe 1.000 de suporteri

Hajduk Split mizează la Bucureşti pe 1.000 de suporteri

28 Iul 2010   •   00:00
Hajduk Split mizează la Bucureşti pe 1.000 de suporteri

Secretarul clubului suporterilor echipei Hajduk Split, Stipe Lekici, a declarat că aproximativ o mie de fani croaţi ar putea asista la meciul de joi cu Dinamo din turul 3 preliminar al Ligii Europa, informează cotidianul Slobodna Dalmacija.

"UEFA, clubul Dinamo, Ministerul de Interne din România au dat răspunsuri pozitive că nu vor împiedica sosirea în România a suporterilor. Credem că nu vor fi probleme. Vom fi mulţi, poate chiar o mie", a spus Lekici.

În urma meciului cu Birkirkara din 2008 şi a partidei cu Zilina din 2009, suporterii croaţi au avut interdicţie la jocurile din deplasare în cupele europene, sancţiune care a fost însă ridicată între timp de UEFA.

În schimb, autorităţile române spun că la meci va asista un număr mai mic de fani croaţi. "Vor fi aproxmativ 400 de suporteri croaţi la meciul cu Dinamo. E destul de dificil pentru că există destule probleme cu suporterii din Torcida Split. Din partea Jandarmeriei vor fi aproximativ 500 de oameni. Vom pune detaliile la punct în şedinţa tehnică la care vor participa şi doi ofiţeri de securitate din partea clubului croat", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, pentru Mediafax.

Delegaţia echipei Hajduk Split a sosit, miercuri, la prânz pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", aceasta fiind însoţită de aproximativ 30 de suporteri.

Dinamo întâlneşte, joi, de la ora 21:00, pe teren propriu, echipa Hajduk Split, într-o partidă contând pentru prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Europa. Returul va avea loc în data de 5 august, de la ora 21:30, la Split.

×
Subiecte în articol: europa league