x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hamsik marchează, Napoli visează! Este pe 2 în Serie A!

Hamsik marchează, Napoli visează! Este pe 2 în Serie A!

12 Dec 2010   •   08:45
Hamsik marchează, Napoli visează! Este pe 2 în Serie A!

142143-hamsik.jpgÎnainte să o primească pe Steaua în ultimul meci din Grupa K a Ligii Europa, Napoli a învins, sâmbătă seară, în deplasare, pe Genoa cu scorul de 1-0 într-un meci contând pentru etapa a 16-a din Serie A, şi a urcat pe locul 2 în clasament cu 30 de puncte, cu 3 mai puţin decât liderul AC Milan.

Unicul gol al întâlnirii disputată pe stadionul Luigi Ferraris a fost marcat în minutul 25 de slovacul Marek Hamsik cu o lovitură de cap. Oaspeţii au evoluat în ultimele cinci minute în inferioritate numerică după eliminarea lui Pazienza.

Antrenorul Walter Mazzarri a folosit următoarea formulă de echipă: 26. De Sanctis - 14. Campagnaro, 28. P. Cannavaro, 6. Aronica - 11. Maggio, 23. Gargano, 5. Pazienza, 8. Dossena - 18. Zuniga (21. Yebda '64), 17. Hamsik (77. Sosa '79) - 7. Cavani.

Steaua va întâlni, miercuri, 15 decembrie, în deplasare, pe SSC Napoli în ultimul joc al Grupei K din Europa League, într-o adevărată finală pentru calificarea în 16-imile de finală ale competiţiei. Partida va fi transmisă în direct de Pro TV. Formaţiei antrenată de Marius Lăcătuş îi este suficient şi un rezultat de egalitate pentru a-şi asigura prezenţa în primăvara europeană.

Despre partida cu Steaua, Mazzarri a declarat: "Este o partidă specială, foarte importantă pentru noi, în care nu avem decât varianta victoriei pentru a ne califica şi dorim foarte mult să o obţinem. Singura problemă de lot este Lavezzi, însă deocamdată nu ştiu dacă îl voi putea folosi. Sper să-l recuperăm până la ora jocului deoarece prezenţa lui pe teren va reprezenta un plus pentru echipa noastră".

Vezi rezumatul meciului Genoa - Napoli 0-1

×