x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Harry Kane și-a dat acordul pentru transferul la Real Madrid

Harry Kane și-a dat acordul pentru transferul la Real Madrid

de Redacția Jurnalul    |    07 Iun 2023   •   15:30
Harry Kane și-a dat acordul pentru transferul la Real Madrid
Sursa foto: Hepta

Real Madrid pare hotărâtă să își asigure serviciile englezului Harry Kane, golgheterul all time al lui Tottenham, după transferul lui Karim Benzema la echipa saudită Al-Ittihad, conform mai multor surse din presa britanică și spaniolă.

Atacantul lui Tottenham a fost asociat cu o mutare pe Santiago Bernabeu în ultimele zile, după plecarea surprinzătoare a lui Karim Benzema. Francezul a anunțat săptămâna trecută că își va lua adio de la capitala Spaniei după 14 ani.

De atunci, el a semnat un contract profitabil cu gruparea saudită Al-Ittihad, lăsând Realul fără un atacant central de marcă. Kane este candidatul cel mai evident pentru campioana europeană în exercițiu, viitorul său fiind incert, având în vedere că mai are doar un an de contract cu Spurs.

Jucătorul de 29 de ani părând a fi dispus să facă o schimbare, conform sursei citate.

De asemenea, informația conform căreia Real a lansat încercările de a-l duce pe Kane pe Bernabeu în această vară, este confirmată și de publicația spaniolă Marca.

Acesta și-ar fi dat aprobarea pentru începerea negocierilor, în timp ce Daniel Levy a evaluat mutarea la aproximativ 80 de milioane de euro. În ciuda prezumtivului acord al lui Kane, Real nu se așteaptă în niciun caz ca tranzacția să fie una ușor de realizat.

Se așteaptă ca Levy să fie sever în negocieri, lucru pe care spaniolii îl știu prea bine după încercările lor de a semna cu Gareth Bale și Luka Modric în trecut. În pus, Los Blancos nu ar fi dispuși să plătească mai mult de 100 de milioane de euro pentru a-și asigura serviciile căpitanului englez.

Fosta vedetă a lui Real Madrid, Sergio Ramos, se numără printre cei care încearcă să-l influențeze pe Kane să meargă la Madrid. El l-a îndemnat pe atacant să nu rateze un transfer în această vară.

Veteranul fundaș a declarat, citat de The Mirror: „Sfatul meu pentru orice jucător este să nu refuze oportunitatea de a juca pentru Real Madrid - este un club special care știe cum să câștige. El [Kane] are o prezență fizică incredibilă, nu poți să marchezi atâtea goluri câte marchează el în Premier League și să nu fii capabil să joci partea fizică a jocului.

Kane vine după un nou sezon strălucit în Premier League, în ciuda dificultăților pe care le întâmpină Spurs din punct de vedere al echipei. El a marcat 30 de goluri de-a lungul campaniei și a terminat în urma lui Erling Haaland, în tentativa de a obține o altă Gheată de Aur.

×
Subiecte în articol: real madrid harry kane tottenham