x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hodgson: "Mă bucur că ne-am calificat de pe primul loc!"

Hodgson: "Mă bucur că ne-am calificat de pe primul loc!"

03 Dec 2010   •   09:07
Hodgson: "Mă bucur că ne-am calificat de pe primul loc!"
Sursa foto: /Reuters

Antrenorul lui Liverpool, Roy Hodgson, a lăudat evoluţia formaţiei Steaua în meciul terminat la egalitate, scor 1-1, în etapa a V-a a grupei K a Ligii Europa, spunând că este mulţumit de evoluţia jucătorilor introduşi în teren care au jucat mai puţin pentru Liverpool în acest sezon.

"Suntem bucuroşi că echipa a jucat un fotbal bun şi am obţinut un rezultat satisfăcător. Ştiam că va fi un meci greu, era o ultimă şansă pentru Steaua în cursa pentru calificare. Ştiam că aici o să fie o atmosferă care va pune presiune pe jucătorii noştri şi ştiam că Steaua are jucători experimentaţi. Eram puţin îngrijorat de aceste lucruri, dar jucătorii care au evoluat şi-au făcut treaba foarte bine. Dacă Joe Cole marca în prima repriză, poate aveam o misiune mai uşoară. Am cerut jucătorilor pe care i-am introdus să fie responsabili, chiar dacă nu au evoluat foarte mult în acest sezon. A fost o presiune pentru ei acest meci. Este un meci care ne oferă încredere, sunt mulţumit că mă pot baza pe aceşti jucători în viitor. Am fost interesat să văd dacă ei pot face faţă provocătilor şi sunt mulţumit de evoluţia lor", a spus Roy Hodgson în conferinţa de presă de după meci.

Hodgson a adăugat că este fericit pentru faptul că Liverpool s-a calificat de pe primul loc în faza următoare a competiţiei: "Mă bucur că ne-am calificat de pe primul loc, indiferent de rezultatele ultimele meciuri".

Roy Hodgson lăudat jocul Stelei în acest meci. "Steaua a jucat bine, a avut un joc de calitate. Ne-a făcut multe probleme, mai ales pe partea stângă a atacului lor, cu Tănase şi cu fundaşul al cărui nume nu-l pot pronunţa (n.r. - Latovlevici). Au fost multe centrări de calitate venite de acolo, dar mă bucur că am reuşit să le rezolvăm. Steaua are şanse să se califice, iar dacă va face un egal la Napoli, va merita calificarea. Cred că şi Lăcătuş este multţumit de jocul echipei sale", a spus antrenorul englez.

Întrebat ce jucători a remarcat de la Steaua, Roy Hodgson a răspuns: "Tănase, Latovlevici şi Anghelov, ultimul dintre ei având o evoluţie foarte bună de când a intrat în teren, influenţând jocul echipei cu multe pase bune". Tehnicianul englez a adăugat că cei trei pot face faţă cu siguranţă în campionatul Angliei.

Steaua a remizat, scor 1-1 (0-1), în meciul disputat, joi, pe teren propriu, în faţa formaţiei FC Liverpool, în etapa a V-a a grupei K a Ligii Europa, englezii asigurându-şi prezenţa în 16-imile competiţiei de pe primul loc. Oaspeţii au deschis scorul prin Babel '19, iar gazdele au egalat prin Bonfim '61.

Tot joi, în grupa K, formaţia olandeză FC Utrecht a remizat, pe teren propriu, scor 3-3 (3-2), în meciul contra echipei italiene SSC Napoli. În urma acestor rezultate, FC Liverpool şi-a asigurat primul loc în grupă, şi implicit calificarea, în timp ce FC Utrecht, echipă la care joacă şi Mihai Neşu, nu mai are nicio şansă de calificare în faza următoare a competiţiei.

×