x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Inter Milano a intrat pe pista Mutu

Inter Milano a intrat pe pista Mutu

07 Ian 2011   •   11:01
Inter Milano a intrat pe pista Mutu
Sursa foto: /Intact Images

Presa internaţională continuă speculaţiile privind viitoarea destinaţie a lui Adrian Mutu, aflat pe picior de plecare de la Fiorentina.  După ce ieri a fost dat de turci ca sigur la Galatasaray, Calciomercato anunţă azi că pentru Mutu există posibilitatea să se întoarcă la echipa la care a jucat pentru prima oară în Italia, Inter Milano.

Site-ul anunţă că fraţii Becali s-au întîlnit aseară cu directorul de marketing al lui Inter, Marco Branca, pentru a creiona transferul lui Mutu la Milano. Se ştie că echipa din Firenze vrea să scape de atacant şi ar intra la negocieri cu Inter, într-o tranzacţie din care ar putea avea de cîştigat, dar şi din cauza salariului uriaş pe care îl are românul la gruparea viola.

Unul dintre motivele pentru care impresarii lui Mutu au ales echipa lui Moratti este că acesta are o relaţie foarte bună cu Roman Abramovici, patronul lui Chelsea, club cu care atacantulse judecă pentru o datorie de 17 milioane de euro.

Se aşteaptă ca multe lucruri să fie clarificate azi, la ora 14:00, când Ioan Becali a anunţat că va susţine o conferinţă de presă în Italia.

×