x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Irlanda înterupe seria de 14 meciuri fără înfrângere a Ungariei

Irlanda înterupe seria de 14 meciuri fără înfrângere a Ungariei

de Redacția Jurnalul    |    05 Iun 2024   •   11:00
Irlanda înterupe seria de 14 meciuri fără înfrângere a Ungariei
Sursa foto: Hepta

John O'Shea, managerul interimar al naționalei de fotbal masculin a Republicii Irlanda a făcut un pas important spre un contract permanent, după ce echipa sa a învins marți seara Ungaria. Maghiarii, calificați la Euro 2024, au fost învinși cu 2-1, cu un gol primit în minutul 90+2.

Troy Parrott a marcat golul victoriei în minutele suplimentare de joc și i-a adus lui O'Shea prima sa victorie în calitate de manager interimar, într-o partidă discretă pe Aviva Stadium din Dublin.

Adam Idah a deschis scorul cu capul în minutul 36, înainte ca Adam Lang să egaleze patru minute mai târziu, când a transformat din apropiere.

Parrott a profitat de o serie de erori defensive pentru a înscrie în minutul 90+2 și a adus prima înfrângere a Ungariei după 14 meciuri.

O'Shea supervizează meciurile echipei împotriva Ungariei și în deplasare în Portugalia, pe 11 iunie, după ce inițial a asigurat interimatul la meciurile din martie împotriva Belgiei și Elveției.

Federația Irlandeză de Fotbal (FAI) a declarat că speră să aibă un succesor permanent pentru Stephen Kenny, care a plecat în noiembrie, la timp pentru începerea Ligii Națiunilor în septembrie.

Ungaria va juca sâmbătă cu Israelul, înainte de campania pentru Euro 2024 împotriva Elveției, gazdei Germania și Scoției, în Grupa A.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Irlanda Ungaria