x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Jon Flanagan, fundașul de la Liverpool, pus sub acuzare pentru agresiune

Jon Flanagan, fundașul de la Liverpool, pus sub acuzare pentru agresiune

27 Dec 2017   •   19:00
Jon Flanagan, fundașul de la Liverpool, pus sub acuzare pentru agresiune

Jon Flanagan, fundaşul echipei de fotbal Liverpool, a fost pus sub acuzare miercuri de justiţia britanică după un incident ce a avut loc vineri, informează BBC şi Reuters. 

Flanagan, care poate evolua pe ambele flancuri ale apărării, a fost pus sub acuzare pentru agresiune. Jucătorul în vârstă de 24 de ani a fost interogat de poliţie înainte de a fi arestat în dimineaţa zilei de 22 decembrie, după un incident produs în centrul oraşului Liverpool. El a fost eliberat pe cauţiune şi va compărea în faţa unui tribunal pe 2 ianuarie. 

Liverpool nu va face niciun comentariu despre acest caz şi va aştepta ca justiţia să se pronunţe, a indicat un purtător de cuvânt al clubului. 

Flanagan, născut la Liverpool, are peste 50 de meciuri pentru prima echipă a clubului, la care a debutat când avea 18 ani. Jucătorul cu o selecţie în naţionala Angliei a evoluat o singură dată în acest sezon pentru Liverpool, iar în stagiunea trecută a fost împrumutat la Burnley, după ce a fost indisponibil 20 de luni din cauza unei accidentări. 
AGERPRES

×
Subiecte în articol: liverpool jon flanagan