x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Jurgen Klopp a jucat ultimul său meci în deplasare la comanda lui Liverpool

Jurgen Klopp a jucat ultimul său meci în deplasare la comanda lui Liverpool

de Redacția Jurnalul    |    14 Mai 2024   •   20:00
Jurgen Klopp a jucat ultimul său meci în deplasare la comanda lui Liverpool

Liverpool a dat dovadă de mult caracter în acest sezon, a declarat managerul Juergen Klopp după ce Merseysiders a remizat luni, scor 3-3, la Aston Villa. Germanul și-a luat rămas bun de la fani în ultimul său meci în deplasare. Cormoranii își vor lua adio de la Klopp, duminică, la meciul cu Wolves.

Liverpool părea să ducă toate cele trei puncte, luni, în penultimul meci al lui Klopp. Oaspeții au condus cu 3-1 înainte ca golurile rezervei Jhon Duran, din minutele 85 și 88, să împartă prada.

Klopp nu numai că a fost ovaționat de fanii lui Liverpool care au făcut deplasarea, care i-au adus un omagiu pentru cei nouă ani de mandat la club, dar a fost aplaudat și de publicul local în timp ce se îndrepta spre tunelul de pe Villa Park.

„Știu că este ultima dată, doar că nu se simte (așa)", a declarat Klopp reporterilor, citat de Reuters. "Fanii din deplasare au fost întotdeauna absolut nebuni. Ce au făcut, unde au fost, le-am cerut să călătorească mult de-a lungul anilor. Este o relație minunată".

După ce Liverpool a ridicat Cupa Ligii în februarie, părea că ar putea câștiga titlul, dar echipa lui Klopp și-a văzut speranțele spulberate în urma unei serii de rezultate nesatisfăcătoare, luna trecută.

Privind retrospectiv la sezonul său, managerul german a declarat că terminarea campionatului pe locul trei este încă ceva de care să fie mândru. „De acolo de unde am venit, (locul trei) este și el o declarație", a adăugat el.

„Pentru mine, povestea sezonului este că băieții au un caracter foarte, foarte bun și o atitudine senzațională - de aceea am fost astăzi aici și de aceea avem acum 79 de puncte.

"Nu sunt foarte încântat de asta, dar, evident, timp de o săptămână sau două a trebuit să acceptăm că nu putem fi cea mai bună sau a doua cea mai bună echipă din campionat, (dar) aceasta este o bază bună pentru viitor și asta este tot ce poți cere".

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: liverpool Jurgen Klopp