x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Kyle Walker rămâne căpitanul lui Manchester City, după scandalul aventurii extraconjugale

Kyle Walker rămâne căpitanul lui Manchester City, după scandalul aventurii extraconjugale

de Redacția Jurnalul    |    30 Ian 2024   •   22:54
Kyle Walker rămâne căpitanul lui Manchester City, după scandalul aventurii extraconjugale
Sursa foto: Hepta

Kyle Walker va rămâne căpitanul lui Manchester City, spune antrenorul Pep Guardiola, după ce starul echipei a recunoscut public că este tatăl unui copil făcut în afara căsătoriei.

Potrivit BBC, jucătorul în vârstă de 33 de ani a fost votat căpitan de către coechipierii săi după ce Ilkay Gundogan s-a alăturat Barcelonei în vară.

Întrebat dacă Walker va rămâne în acest rol, Guardiola a spus: „Nu am avut nicio problemă: Absolut, pentru că este o decizie pentru echipă, nu a mea”.

Antrenorul a adăugat: „Îl susțin pe el și familia sa și nu voi vorbi niciun cuvânt despre problemele personale ale jucătorilor”.

Walker a câștigat 14 trofee importante, inclusiv cinci titluri de Premier League, de când s-a alăturat echipei City în 2017.

Kyle Walker, starul de la Manchester City, a recunoscut public că este tatăl unui copil făcut în afara căsătoriei. Este al doilea copil pe care fotbalistul îl are cu un model celebru. Asta deși, după prima aventură, Walker i-a promis soției că nu va mai avea relații extraconjugale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: kyle walker manchester city