x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lăcătuş: "Dacă batem Liverpool, uităm de rezultatele din campionat"

Lăcătuş: "Dacă batem Liverpool, uităm de rezultatele din campionat"

01 Dec 2010   •   13:21
Lăcătuş: "Dacă batem Liverpool, uităm de rezultatele din campionat"
Sursa foto: /Intact Images

140398-20101109160342056.jpgMarius Lăcătuş speră ca Steaua să-şi spele toate păcatele din acest sezon cu o victorie în faţa lui Liverpool, în penultima etapă a Ligii Europa, care ar însemna, în mare măsură, o calificare în şaisprezecimile de finală ale competiţiei.

"E un joc foarte important pentru noi, întâlnim un adversar tare. Sper să scoatem cât mai mult pentru ca şansele de calificare în faza eliminatorie să fie cât mai mari. Cât timp avem oportunităţi, trebuie să profităm de ele şi să sperăm că lucrurile vor ieşi cât mai bine. Ne dorim un stadion plin, atmosfera pe care fanii noştri o creează la meciurile de pe teren propriu e extraordinară. Sper ca şi vremea să ne ajute, mi-aş dori să avem cât mai multă lume alături de noi", a spus Lăcătuş la conferinţa de presă de dinaintea meciului.

"Dacă trecem mai departe, uităm de rezultatele negative din campionat. Dacă vom fi inteligenţi şi disciplinaţi, cred că vom fi bucuroşi la finalul partidei. Nu trebuie să ne gândim la 11-le pe care îl va trimite în teren adversarul nostru, Liverpool are oameni importanţi şi cei care vor intra vor face totul pentru a rămâne titulari", a mai declarat antrenorul Stelei.


×