x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lăcătuş: "Mutu nu este un exemplu pentru români!"

Lăcătuş: "Mutu nu este un exemplu pentru români!"

15 Dec 2010   •   16:09
Lăcătuş: "Mutu nu este un exemplu pentru români!"

142609-laca.jpgÎnaintea confruntării decisive cu Napoli din Europa League, Marius Lăcătuş a găsit timp pentru a vorbi cu presa italiană despre Fiorentina, echipa unde a activat la începutul anilor 90, şi despre unul dintre jucătorii reprezentativi ai grupării "viola", Adrian Mutu.

“Pentru noi, românii, Mutu nu reprezintă un exemplu. Este un jucător determinant pentru echipa naţională, dar nu poate fi un punct de referinţă. Este un fotbalist mai cunoscut pentru viaţa sa privată decât pentru ceea ce a realizat pe teren”, a explicat Lăcătuş, care a jucat sub culorile Fiorentinei în sezonul 1990-1991.

Antrenorul Stelei şi-a exprimat şi speranţa că formaţia “roş-albastră” va fi susţinută în Italia şi de unii suporteri peninsulari: “La Florenţa am lăsat mulţi prieteni. Sunt sigur că unii dintre tifosi care îşi amintesc de mine ca jucător în Serie A vor ţine cu Steaua”.

Cât despre temerile românilor pentru fanii stelişti care au făcut deplasarea la Napoli, "Fiara" crede că este doar o exagerare din partea presei.

×