x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Liverpool a sosit la Bucureşti fără 6 piese grele!

Liverpool a sosit la Bucureşti fără 6 piese grele!

01 Dec 2010   •   16:51
Liverpool a sosit la Bucureşti fără 6 piese grele!

Echipa Liverpool a sosit la Bucureşti, miercuri, cu o întârziere de circa 45 de minute, jucătorii şi oficialii fiind îmbarcaţi într-un autocar direct de pe pista aeroportului Băneasa-Aurel Vlaicu, de unde a fost transportaţi la Hotelul Marriott din Capitală.

Antrenorul "cormoranilor!", Roy Hodgon, şi un jucător ce va fi desemnat de oaspeţi vor susţine o conferinţă de presă la ora 18:15, după care este programat antrenamentul oficial pe stadionul din Ghencea. Primele 15 minute vor fi deschise pentru presă.

Hodgson a adus în România un lot de 19 jucători, din care lipsesc nume grele precum Fernando Torres, Dirk Kuyt, Raul Meireles, Glen Johnson, Steven Gerrard, Paul Konchesky şi Jamie Carragher.

Lotul lui Liverpool este următorul: Pepe Reina, Brad Jones, Martin Hansen, Fabio Aurelio, Joe Cole, Milan Jovanovic, Sotirios Kyrgiakos, Ryan Babel, Lucas, Danny Wilson, Christian Poulsen, Jonjo Shelvey, Martin Skrtel, Daniel Pacheco, David Ngog, Martin Kelly, Nathan Eccleston, John Flanagan, Jack Robinson.

Partida Steaua - FC Liverpool, contând pentru etapa a cincea a grupei K a Ligii Europa, se va disputa, joi seară, de la ora 20:00. Meciul va fi transmis în direct de Pro TV. În tur, "cormoranii" s-au impus cu scorul de 4-1.

×