x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Liverpool trece cu brio de Bournemouth și se distanțează la cinci puncte în Premier League

Liverpool trece cu brio de Bournemouth și se distanțează la cinci puncte în Premier League

de Redacția Jurnalul    |    21 Ian 2024   •   21:49
Liverpool trece cu brio de Bournemouth și se distanțează la cinci puncte în Premier League
Sursa foto: Liverpool FC

Liverpool s-a distanțat la cinci puncte în fruntea Premier League, după ce a surclasat-o cu 4-0 pe Bournemouth, prelungindu-și duminică seria de invincibilitate în campionat la 14 meciuri.

Vizitatorii au fost contrați într-o primă repriză dificilă, cu puține ocazii de gol, dar au schimbat viteza de joc după pauză, Darwin Nunez și Diogo Jota marcând amândoi de două ori.

Nunez a făcut 1-0 în minutul 49, după ce o pasă abilă a destabilizat apărarea lui Bournemouth, iar Jota a liniștit meciul pentru Liverpool, cu două finalizări exacte în minutele 70 și 79.

Uruguayanul Nunez a pus capăt meciului și jocului dominant din repriza secundă a lui Liverpool cu al doilea său gol, în minutele suplimentare de joc.

Liverpool are 48 de puncte în 21 de meciuri, în timp ce campioana Manchester City, Arsenal și Aston Villa au 43 de puncte. City are însă un meci mai puțin față de echipa lui Juergen Klopp.

Bournemouth se află pe locul 12, cu 25 de puncte.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: liverpool premier league