x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Liverpool l-a pierdut pe Gerrard pentru meciul cu Steaua

Liverpool l-a pierdut pe Gerrard pentru meciul cu Steaua

19 Noi 2010   •   09:58
Liverpool l-a pierdut pe Gerrard pentru meciul cu Steaua
Sursa foto: /Reuters
138278-2010-11-17t210427z-1897110332-lm1e6bh1mia01-rtrmadp-3-soccer-england.jpgInternaţionalul englez al lui Liverpool, Steven Gerrard, va fi indisponibil între trei şi patru săptămâni, din cauza unei rupturi musculare la coapsă, şi, cel mai probabil, va rata meciul cu Steaua, programat pe 2 decembrie, în grupa K a Ligii Europa.

Mijlocaşul s-a accidentat, miercuri, în timpul meciului amical pierdut de Anglia, cu scorul de 1-2, în compania naţionalei Franţei, pe Wembley. Accidentarea lui Gerrard a declanşat nemulţumirea celor de la Liverpool, potrivit cărora să ajunsese la un acord cu federaţia engleză şi cu selecţionerul Fabio Capello ca fundaşul să evolueze numai 60 de minute. Steven Gerrard a fost faultat în minutul 85 şi a fost înlocuit.

"Este incredibil, acordul a fost complet ignorat. Au dat dovadă de amatorism şi noi plătim consecinţele incompetenţei lor", a declarat responsabilului serviciului medical al clubului Liverpool, Darren Burgess.

Steaua va întâlni pe Liverpool la 2 decembrie, pe teren propriu, în etapa a cincea a grupei K a Ligii Europa. Primul meci dintre cele două echipe a avut loc în Anglia şi s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 4-1.

×