x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lucas Leiva apreciază jocul Stelei: "Românii au arătat calitate"

Lucas Leiva apreciază jocul Stelei: "Românii au arătat calitate"

17 Sep 2010   •   00:00
Lucas Leiva apreciază jocul Stelei: "Românii au arătat calitate"
Sursa foto: /Reuters

Mijlocaşul lui Liverpool, Lucas Leiva, a declarat pentru site-ul oficial al clubului că Steaua a făcut un joc de calitate joi, în prima etapă a grupei K a Ligii Europa, în care englezii au învins cu scorul de 4-1.

"Steaua a arătat multă calitate, în prima repriză au ţinut mingea foarte bine şi au avut posesie superioară, dar noi ne-am descurcat bine în final. În prepriza a doua am fost mult mai periculoși, am controlat jocul şi după ce am înscris din penalty am fost mult mai încrezători. David N'gog a arătat personalitate şi caracter la executarea penalty-ului, n-a fost uşor, a fost sub presiune, deoarece precedentul 11 metri pentru noi fusese ratat. Şi eu am marcat un gol frumos, prima mea reuşită în faţa propriilor suporteri", a spus brazilianul.

La rândul său, Jay Spearing a afirmat că s-a simţit extraordinar la prima sa apariţie ca titular pe Anfield Road. "Am început foarte bine şi am marcat un gol rapid, care ne-a dat moral. În repriza a doua i-am avut în mână, ne-am menţinut dominarea şi am mai înscris goluri frumoase. David Ngog şi-a asumat o mare responsabilitate la executarea penaltiului, aveam încredere în el că va marca".

Atacantul David N'gog, autorul unei "duble" în partida cu Steaua, a declarat că Liverpool a făcut un meci reuşit: "A fost o performanţă bună, suntem încântaţi că am pornit cu dreptul în grupă. Mă bucur că am înscris și am contribuit la această victorie".

×
Subiecte în articol: europa league