x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lucescu s-a răzbunat pe Arsenal: "O victorie pe care o aşteptam"

Lucescu s-a răzbunat pe Arsenal: "O victorie pe care o aşteptam"

04 Noi 2010   •   00:00
Lucescu s-a răzbunat pe Arsenal: "O victorie pe care o aşteptam"
Sursa foto: /Reuters

Antrenorul român al echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, miercuri seară, că aştepta cu nerăbdare victoria în faţa lui Arsenal pentru a demonstra că umilinţa suferită în tur la Londra, scor 1-5, a fost doar un accident, informează site-ul oficial al grupării ucrainene.

"Este o victorie foarte importantă, pe care o aşteptam. Am spus la conferinţa de presă de dinaintea meciului că rezultatul de la Londra nu a reflectat ceea ce s-a întâmplat pe teren. Şi o spun din nou că arbitrul a avut un impact semnificativ la meciul tur. Probabil sunt unele persoane aici care nu sunt de acord cu ceea ce spun, dar aşa este. Trebuie să-mi protejez jucătorii şi să le dau încredere. În această seară am jucat bine în prima repriză. Singurul moment când nu ne-am concentrat a fost când oaspeţii au deschis scorul. A fost necesar un fault pentru a-l opri pe Walcott. Mai târziu, lui Gai i-a fost greu să facă faţă ritmului lui Walcott. Mi-a plăcut reacţia echipei mele. Jucătorii au răspuns rapid şi a fost clar că astăzi puteam juca mai bine decât adversarul. În partea a doua am decis să jucăm mai mult pe contraatac. Cred că şi aşa ne-am creat situaţii mai clare de gol decât Arsenal", a afirmat Lucescu.

Mircea Lucescu a mai spus că Arsenal are jucătorii cei mai buni în acest sezon, subliniind că cele trei puncte sunt extrem de importante, deşi Şahtior trebuie să aibă o evoluţie asemănătoare şi în ultimele două meciuri din grupă. "Cel mai important lucru astăzi era să demonstrăm că nu suntem echipa care a pierdut cu 5-1 la Londra şi nu suntem mai slabi decât Arsenal".

Şahtior Doneţk, cu Răzvan Raţ (foto, în portocaliu) pe teren tot meciul şi avertizat cu un cartonaş galben în minutul 83, a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), pe Arsenal Londra într-un meci contând pentru etapa a 4-a a grupei H din Liga Campionilor. Golurile gazdelor au fost marcate de Cigrinski '28 şi Eduardo '45, în timp ce pentru Arsenal a marcat Walcott '10.

×