x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Man United în picaj! Galatasaray s-a impus cu 3-2 pe Old Trafford

Man United în picaj! Galatasaray s-a impus cu 3-2 pe Old Trafford

de Redacția Jurnalul    |    04 Oct 2023   •   09:45
Man United în picaj! Galatasaray s-a impus cu 3-2 pe Old Trafford

Sezonul sub așteptări al lui Manchester United a continuat marți seara cu o înfrângere cu 3-2 pe teren propriu în fața lui Galatasaray, în Liga Campionilor. Casemiro a fost eliminat, iar Mauro Icardi a ratat un penalty, înainte de a înscrie golul victoriei. United e pe ultimul loc în Grupa A.

Căutând să evite a cincea înfrângere din Premier League a sezonului, United a deschis scorul pe ploaia din Manchester, trecând în avantaj în minutul 17 prin golul atacantului danez Rasmus Hojlund, care a marcat cu capul, din centrarea lui Rashford.

Avantaj ce a durat însă mai puțin de șase minute, Wilfried Zaha, care a jucat împotriva fostului său club, reușind să egaleze, profitând de apărarea slabă a gazdelor.

După pauză, Hojlund a profitat de o alunecare a fundașului lui Galatasaray, Davinson Sanchez, pentru a readuce United în avantaj în minutul 67, după o cursă de 40 de metri.

Kerem Akturkoglu a egalat patru minute mai târziu aducând tăcere, apoi rumoare pe Old Trafford.

Meciul a mai fost marcat și de anularea unui gol marcat din offside de același Hojlund, dar și de o eroare mare a portarului Onana, care a dus la eliminarea lui Casemiro, care a provocat un penalty și al primit al doilea cartonaș galben.

Icardi a trimis lovitura de pedeapsă în afara porții, dar argentinianul s-a revanșat și a marcat un gol frumos cu nouă minute înainte de final, ceea ce a dus Galatasaray pe locul doi în grupă, cu patru puncte, și a lăsat-o pe United fără punct.

Bayern Munchen este pe primul loc, cu șase puncte din două meciuri, după victoria cu 2-1 pe terenul celor de la FC Copenhaga, care sunt pe locul trei, cu un punct

"Am învins un adversar uriaș. Este o săptămână importantă pentru fotbalul turc și, bineînțeles, pentru noi", a declarat antrenorul lui Galatasaray, Okan Buruk.

Antrenorul lui United, Erik ten Hag, a adăugat: "Erorile mentale pe care le facem, nu poți să le permiți la acest nivel. Ești pedepsit. Este dificil de controlat.

"Suntem cu toții împreună în această situație. Am fost de două ori în avantaj și am controlat jocul. Ne așteptăm la mai mult împreună".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: man united old trafford