x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Manualul suporterului de la Cupa Mondială 2018 te învaţă cum să agăţi rusoaice

Manualul suporterului de la Cupa Mondială 2018 te învaţă cum să agăţi rusoaice

17 Mai 2018   •   14:32
Manualul suporterului de la Cupa Mondială 2018 te învaţă cum să agăţi rusoaice

Preşedintele Asociaţiei Argentiniene de Fotbal şi-a cerut scuze pentru publicarea unui manual al Cupei Mondiale 2018, care include sfaturi despre cum poţi să cucereşti rusoaice, scrie The Independent.

Sfaturile, care au fost clasificate drept sexiste, fac parte dintr-un pasaj intitulat “Limba şi Cultura Rusă”, şi sugerează că trebuie să: “Fiţi curaţi, nu fiţi negativi şi nu trataţi femeile ca pe nişte obiecte”.

“Fetele din Rusia, ca orice alte fete, îţi acordă o atenţie deosebită dacă eşti curat, miroşi bine şi dacă eşti îmbrăcat bine. Prima impresie este foarte importantă. Fetelor din Rusia nu le place să fie văzute ca obiecte. Fetele din Rusia urăsc bărbaţii plictisitori. Nu fiţi negativi. Nu puneţi întrebări tipice, fiţi originali”, se arată în manualul suporterului.

“O anchetă internă ... a concluzionat că o parte din materialul printat a fost eronat. Nu reflectă ce gândeşte Asociaţia Argentiniană de Fotbal, nici preşedintele Claudio Tapia şi niciunul dintre directorii săi”, a spus asociaţia într-un comunicat.

Tapia a vizitat Russia House, o instituţie culturală, în Buenos Aires, miercuri, pentru a-şi cere scuze personal pentru gafă.

×