x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Maradona, primit regeşte acasă

Maradona, primit regeşte acasă

06 Iul 2010   •   00:00
Maradona, primit regeşte acasă

Reveniţi de la Cupa Mondială, acolo unde au fost eliminaţi în sferturile de finală după umilinţa, 0-4, suferită în faţa Germaniei, Diego Maradona şi naţionala Argentinei au fost primiţi călduros de mii de persoane la sosirea în ţară (foto), duminică, la Buenos Aires.

Suporteri, îmbrăcaţi în echipamentul Argentinei şi având bannere cu mesaje de simpatie, "Argentina!" sau "Diego, Diego!", au aşteptat echipa şi pe selecţioner la aeroportul Ezeiza, situat la 60 km de capitală. Totuşi, măsurile de securitate extrem de stricte i-au împiedicat să-şi vadă fa­vo­riţii.

"Suntem fericiţi. Îi cer lui Die­go să continue, să meargă înainte", a declarat Fernando, care a aşteptat echipa ţinându-l în braţe pe nepotul său. "Am venit de la Tucuman şi am făcut 1.400 km pentru a-l vedea pe Die­go, îl iubesc la nebunie. Revanşa va fi la Copa America", a afirmat un alt suporter. "Diego, rămâi! Noi te sus­ţinem!", era scris pe un banner.

Ju­că­torii şi staff-ul tehnic au fost luaţi de un autocar chiar de pe pista aeroportului, fiind transportaţi la sediul federaţiei.

×
Subiecte în articol: cm2010