x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Marica a fost exclus din lotul lui VfB Stuttgart

Marica a fost exclus din lotul lui VfB Stuttgart

de Marius Mihalcea    |    15 Feb 2011   •   15:02
Marica a fost exclus din lotul lui VfB Stuttgart
Sursa foto: /Intact Images

Ciprian Marica a fost exclus marţi din lo­tul formaţiei germane VfB Stuttgart. Şefii grupării aflate pe locul 17, pe­nulti­mul, în 1.Bundesliga au hotărât să renunţe la atacantul român din cauz­a declaraţiilor pe care acesta le-a făcut în ultima perioadă.

„Nu este vor­ba despre o suspendare. Noi am avut o discuţie cu el pe marginea de­cla­raţiilor făcute de el în ziarele ro­mâ­neşti. Nu a retractat absolut nimic din ce a spus şi am ajuns la concluzia că el nu se mai subordonează intereselor echipei”, a explicat managerul şvabilor, Fredi Bobici. „Marica nu a fost dispus să se pună la dispoziţia echipei şi se va antrena singur până va primi noi indicaţii”, a precizat antrenorul Bruno Labbadia. Într-un interviu apărut acum o săp­tămână în Gazeta Sporturilor, Ma­rica se plângea de faptul că

Labbadia îl foloseşte unde nu trebuie şi că din acest motiv nu dă randamentul scon­tat: „Am ajuns ca pe vremea lui Armin Veh, când uram să joc bandă stân­gă. Eu sunt atacant. Eu sunt nu­mă­rul 9. Nu 10, nu 11, nu 8... Keller, fostul antrenor, m-a înţeles, m-a fo­lo­sit vârf împins şi am avut o serie de me­ciuri foarte bune, am marcat, mi-am ajutat echipa. Labbadia are, pro­ba­bil, altă viziune. O respect, dar mi-am permis să o comentez.” Cel mai scump transfer din istoria lui Stuttgart, şvabii achiziţionându-l de la Şahtior Doneţk în 2007 contra su­mei de 8 milioane de euro, Marica nu a fost reţinut în lotul lui Stuttgart nici la ultimele două meciuri din campionatul Germaniei, 3-2 în deplasare la Gladbach şi 1-4, sâmbăta trecută, „acasă” cu Nurnberg.

La finalul anului trecut, Marica a fost amendat de club cu o sumă-record, 50.000 de euro, după ce a fost eliminat în minutul 17 al meciului cu Hamburg (2-4), pentru injurii adresate arbitrului. Conform lui Ioan Andone, Ciprian Marica  ar putea ajunge la Dinamo.

×
Subiecte în articol: fotbal international