x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international 50 milioane euro salariu pe an pentru Mbappe, oferiți de Real Madrid

50 milioane euro salariu pe an pentru Mbappe, oferiți de Real Madrid

de Redacția Jurnalul    |    07 Iul 2023   •   17:00
50 milioane euro salariu pe an pentru Mbappe, oferiți de Real Madrid
Sursa foto: Hepta

Real Madrid este gata să îi ofere superstarului PSG Kylian Mbappe un contract pe cinci ani și un salariu de 50 de milioane de euro, pentru a-l convinge să se alăture echipei din capitala Spaniei încă din această vară.

Viitorul câștigătorului Cupei Mondiale din 2018 este incert, deoarece PSG i-a dat un ultimatum lui Mbappe să declanșeze prelungirea cu un an a contractului său actual până la sfârșitul acestei luni sau să plece în această vară, ceea ce le-ar permite parizienilor să încaseze o sumă semnificativă ca taxă de transfer.

Presa franceză scrie că PSG a pus un preț de 200 de milioane de euro pe Mbappe și sunt deschiși să negocieze o înțelegere dacă un club se ridică la nivelul evaluării lor.

Potrivit postului de radio spaniol Cadena Ser, Real Madrid a întocmit deja un plan financiar elaborat în ceea ce privește modul în care îl va aduce pe Mbappe. Ei sunt gata să-i ofere lui Mbappe un contract pe cinci ani, împreună cu un salariu de 50 de milioane de euro. Contractul ar urma să includă o clauză de eliberare de 1 miliard de euro. Cu toate acestea, planul madrilenilor este de a-l transfera pe Mbappe în vara anului viitor, deoarece nu au intenția de a satisface prețul cerut de PSG, de 200 de milioane de euro.

Raportul menționează că 10 și 26 iulie ar putea fi date cheie în saga de transferuri care ar putea da o indicație despre viitorul jucătorului. PSG urmează să se îndrepte spre Asia pentru un turneu de pre-sezon pe 26 iulie, moment în care campionii din Ligue 1 ar putea avea o indicație mai clară dacă starul lor va rămâne sau va pleca în această vară.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: mbappe real madrid