x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international 12 mii de dolari pentru a-l vedea pe Lionel Messi

12 mii de dolari pentru a-l vedea pe Lionel Messi

de Redacția Jurnalul    |    17 Aug 2023   •   22:00
12 mii de dolari pentru a-l vedea pe Lionel Messi
Sursa foto: Hepta

Prețurile biletelor au ajuns la niveluri ridicole înainte de finala Cupei Ligii Americii de Nord și centrale, la care fanii lui Inter Miami vor avea șansa de a-l vedea pe Lionel Messi ridicând primul său trofeu în Statele Unite.

Conform Goal, prețul biletelor a crescut la incredibila sumă de 12.000 de dolari înainte de finala dintre Inter Miami și Nashville.

Fanii americani care nu vor să rateze șansa de a-l vedea, eventual, pe argentinian ridicând primul său trofeu de când a ajuns în Statele Unite, în vară, fapt care a dus la o cerere excesivă de bilete.

De fapt, acestea au ajuns să aibă un preț mai mare decât abonamentele pentru finala Ligii Campionilor, unde Manchester City a învins-o pe Inter Milano pentru a câștiga primul său titlu continental.

În timp ce cele mai ieftine locuri au fost vândute la 77,50 dolari în timpul finalei Ligii Campionilor de pe Stadionul Jocurilor Olimpice Ataturk, cele mai ieftine bilete pentru confruntarea dintre Nashville și Inter Miami sunt disponibile în prezent la prețul de 484,45 dolari. În schimb, cele mai bune locuri din arenă se tranzacționează la prețul astronomic de 12.075 de dolari.

Pre-vânzarea pentru membrii care dețin abonament s-a încheiat miercuri la ora 14:00 ET, iar biletele pentru publicul general au fost accesibile o oră mai târziu. Geodis Park are o capacitate de 30.000 de locuri și se așteaptă ca sâmbătă stadionul să fie plin.

Messi a marcat nouă goluri în cele șase meciuri pe care le-a disputat în Cupa Ligii și ar dori să înscrie din nou în finală pentru a face din această partidă una memorabilă pentru el și pentru fani.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: messi inter milano finala