x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Messi, primit ca un star rock la Beijing pentru un meci amical cu echipa Argentinei

Messi, primit ca un star rock la Beijing pentru un meci amical cu echipa Argentinei

de Redacția Jurnalul    |    10 Iun 2023   •   22:20
Messi, primit ca un star rock la Beijing pentru un meci amical cu echipa Argentinei
Sursa foto: Hepta

Lionel Messi, care se bucură în China de o imensă popularitate, a sosit sâmbătă la Beijing la bordul unui avion privat în vederea unui meci amical cu echipa Argentinei, campionul mondial din 2022 fiind întâmpinat de o masă de suporteri entuziaşti, relatează AFP.

"Messi! Messi!", au scandat sutele de fani care l-au aşteptat la aeroport, arborând tricoul în culorile echipei "Albiceleste" al decarului argentinian.

Alte sute de suporteri au aşteptat în faţa hotelului din estul capitalei chineze, în apropiere de cheiul fluviului Liangma, un loc tradiţional de promenadă folosit de locuitorii Beijingului.

Bannere în limba engleză şi spaniolă cu urări de bun venit pentru septuplul "Balon de Aur" erau, de asemenea, prezente.

O maree de aparate de fotografiat şi telefoane mobile îl aşteptau pe starul argentinian în holul hotelului unde este cazat campionul mondial, însă acesta nu şi-a făcut apariţia pe intrarea principală, provocând decepţia fanilor.

Argentina, campiona mondială, cu căpitanul Leo Messi, va disputa pe 15 iunie la Beijing un meci amical cu Australia, pe stadionul muncitorilor din Beijing, recent renovat şi cu o capacitate de 68.000 spectatori.

Meciul va marca marea revenire a fotbalului iternaţional în China, după trei ani de restricţii sanitare impuse de Covid-19.

Partida va fi o revanşă din optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar 2022, când Argentina s-a impus cu 2-1 în faţa "Socceroos".

Venirea în China a noului jucător al echipei Inter Miami a fost şi subiectul cel mai discutat pe reţeaua de socializare Weibo.

×
Subiecte în articol: Lionel Messi beijing