x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Milan câştigă tot în Cizmă

Milan câştigă tot în Cizmă

de Mihai Igirosanu    |    07 Aug 2011   •   21:00
Milan câştigă tot în Cizmă

Campioana AC Milan a cucerit sambata si Supercupa Italiei, invingand cu 2-1, la Beijing, in fata a peste 80.000 de spectatori, pe rivala Internazionale Milano. La Inter, fostul capitan al echipei nationale Cristian Chivu a fost titular pe postul de fundas stanga, dar n-a stralucit in nici una dintre fazele jocului, defensiv sau ofensiv.

Inter a deschis scorul prin mijlocasul olandez Wesley Sneijder (‘22), care a transformat impecabil o lovitura libera de la circa 20 de metri. Micutul jucator a marcat ultimul sau gol pentru Inter, el urmand sa semneze in aceste zile cu Manchester City, care va plati 36 milioane de euro pentru serviciile sale. Potrivit italienilor de la Gazzetta dello Sport, Sneijder va avea un salariu anual de 6 milioane de euro.

Dupa pauza, Milan s-a trezit si tripleta Robinho – Ibrahimovici – Seedorf si-a inceput recitalul. Seedorf si Robinho au creat golul egalizator marcat de Ibrahimovici (‘60), apoi Pato i-a luat locul lui Robinho si a contribuit decisiv la reusita victoriei pentru "diavolul milanez", golul fiind marcat de ghanezul Prince Boateng.

Inter a marcat in prelungirile intalnirii, prin Eto’o, insa golul atacantului ca­merunez a fost anulat, corect, pe motiv de ofsaid. La Inter, in minutul 81 a debutat si olandezul Castaignos, transferat in aceasta vara de la Feye­noord Rotterdam. A fost pentru a doua oara consecutiv cand Supercupa Italiei a fost gazduita de Beijing.

×