x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mravac avertizează: "Tratament special pentru Mutu, Marica şi Chivu!"

Mravac avertizează: "Tratament special pentru Mutu, Marica şi Chivu!"

22 Mar 2011   •   10:28
Mravac avertizează: "Tratament special pentru Mutu, Marica şi Chivu!"
Sursa foto: /AFP

Fundaşul naţionalei Bosniei, Adnan Mravac, a declarat pentru coditianul San Dnevne Novine că în meciul cu România, jucătorii Adrian Mutu, Ciprian Marica şi Cristian Chivu vor avea parte de atenţie specială, informează cotidianul San Dnevne Novine.

"Va trebui să le acordăm o atenţie specială lui Mutu, Marica şi Chivu, sunt jucători excelenţi, foarte tehnici. Îi apreciez, dar vom demonstra că suntem o echipă mai bună. Nu am experienţe plăcute cu România din meciurile anterioare, dar trecutul nu mai contează", a spus Mravac.

Fundaşul Darko Maletic (Borac) a afirmat că naţionala Bosniei are jucători de valoare, de care "tricolorii" pot să se teamă. "Nu va fi uşor, România nu este un adversar naiv, dar avem jucători de clasă de care românii pot să se teamă, precum Dzeko, Pjanic sau Misimovic. Fără îndoială, o victorie ne-ar deschide drumul spre calificare. Îmi aduc aminte când am jucat la Vaslui în 2006, a fost poate cea mai neagră parte a carierei mele. Ar fi extraordinar să câştigăm sâmbătă şi să facem un pas important spre Euro", a spus Maletic.

Componenţii naţionalei Bosniei s-au reunit luni seară pentru meciul cu România, la lot sosind toţi jucătorii, mai puţin mijlocaşul Elvir Rahimic (ŢSKA Moscova), care vine marţi. Conform presei bosniace, nu sunt probleme medicale serioase în cadrul echipei, doar portarul Kenan Hasagici (Istanbul BB) are o uşoară leziune, însă va fi apt până la ora meciului.

România va întâlni Bosnia-Herţegovina, sâmbătă, de la ora 20:15, la Zenica, într-un meci transmis de Pro TV.

×