x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mutu: "Regret ce s-a întâmplat! Am fost sfătuit greşit!"

Mutu: "Regret ce s-a întâmplat! Am fost sfătuit greşit!"

26 Ian 2011   •   20:02
Mutu: "Regret ce s-a întâmplat! Am fost sfătuit greşit!"

Atacantul Adrian Mutu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la stadionul grupării Fiorentina, că regretă ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă la Fiorentina, menţionând că a fost sfătuit greşit, dar că îşi asumă întreaga responsabilitate, informează site-ul violanews.com.

"Vreau să lămuresc situaţia referitor la ceea ce s-a întâmplat. Sunt aici pentru că vreau să joc din nou. A fost o perioadă dificilă. Înainte de a vorbi, am dorit să aflu care este situaţia. Nu sunt aici pentru a mă plânge, ci pentru a spune că îmi pare rău pentru ceea ce mi s-a întâmplat mie şi Fiorentinei. Am înţeles că am greşit atunci când am plecat şi mi-am lăsat coechipierii, antrenorul şi clubul înainte de meciul cu Bologna, însă am fost sfătuit greşit. Însă, responsabilitatea îmi aparţine în totalitate. Am cerut deja scuze echipei şi lui Mihajlovic în urmă cu două săptămâni, trebuia să le dau explicaţii. Atunci când am spus că mă simt dator faţă de oraş era adevărat, cred asta şi acum, de aceea doresc să rămân la Florenţa şi să-i răsplătesc pe fani pentru afecţiunea cu care m-au înconjurat chiar şi în aceste momente, ca după toate celelalte probleme. Voi avea nevoie de multe luni şi multe goluri pentru a-mi plăti această datorie. Îmi doresc foarte mult să joc şi să dau goluri", a spus Mutu.

Aceasta este prima conferinţă de presă susţinută de jucătorul român după scandalul izbucnit la începutul lunii ianuarie, în urma căruia a fost scos de Fiorentina din lot şi de pe lista de transferuri. Clubul viola i-a permis să discute cu jurnaliştii în sala de conferinţe de la stadionul Artemio Franchi.

×