x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Neymar și Verratti, printre cele cinci vedete de la PSG puse să-și caute echipă

Neymar și Verratti, printre cele cinci vedete de la PSG puse să-și caute echipă

de Redacția Jurnalul    |    09 Aug 2023   •   23:45
Neymar și Verratti, printre cele cinci vedete de la PSG puse să-și caute echipă
Sursa foto: Hepta

Neymar și Marco Verratti se numără printre cei cinci jucători cărora noul antrenor Luis Enrique le-a spus că pot pleca de la Paris Saint-Germain în această vară, conform presei franceze.

Situația la PSG continuă să fie din ce în ce mai zbuciumată, ultima informație apărută de la clubul parsian este că noul antrenor Luis Enrique ar fi spus unui grup de cinci jucători că sunt liberi să caute echipă. Neymar, Verratti, Hugo Ekitike, Juan Bernat și Renato Sanches au fost informați că nu mai sunt doriți pe Parc des Princes.

Cei cinci au fost abesnți de la antrenamente și de la întâlnirea cu presa a clubului, atât marți, cât și miercuri, iar publicația franceză RMC Sport susține că o întâlnire privată între Luis Enrique, directorul sportiv Luis Campos și fiecare jucător în parte a dus la discuții privind plecarea lor de la club.

Actuala campioană din Ligue 1 a rămas anul acesta fără serviciile lui Lionel Messi, iar situația lui Mbappe este din ce în ce mai complicată pe zi ce trece. Neymar ar fi anunțat deja clubul că vrea să plece, la începutul acestei săptămâni, și se pare că sentimentul este reciproc.

Un grup de 15 jucători indezirabili - supranumit de presa franceză "echipa bombă" și care îl include pe Mbappe - se antrenează deja departe de grupul primei echipe a lui PSG

Parizienii își încep campania 2023-24 cu o confruntare pe teren propriu împotriva lui Lorient pe Parc des Princes, sâmbătă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: neymar veratti