x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Parreira exclude o eventuală revenire la naţionala Braziliei

Parreira exclude o eventuală revenire la naţionala Braziliei

06 Iul 2010   •   00:00

Selecţionerul echipei naţionale a Africii de Sud, Carlos Alberto Parreira, a declarat, luni, că exclude din start o eventuală revenire pe banca tehnică a reprezentativei Braziliei, alături de care a câştigat Cupa Mondială din 1994, informează Datasport.

"Exclud într-o manieră absolută o eventuală întoarcere a mea pe banca tehnică a naţionalei Braziliei. Am pregătit Brazilia în trei rânduri şi cred că este de ajuns. Pentru viitorul selecţioner va fi o presiune foarte mare, iar eu nu mai sunt pregătit pentru aşa ceva. Îi sfătuiesc pe oficialii federaţiei să se gândească cu calm şi să-l aleagă pe omul potrivit pentru această funcţie", a spus Parreira.

Numele lui Carlos Alberto Parreira a circulat ca un posibil antrenor interimar al Braziliei, după ce Carlos Dunga şi-a dat demisia. El ar fi urmat să pregătească naţionala Braziliei pentru Copa America din 2011, după care ar fi fost înlocuit cu Luiz Felipe Scolari sau Leonardo.

Echipa naţională a Braziliei a fost eliminată în sferturile de finală la Cupa Mondială din Africa de Sud, după ce a fost învinsă, cu scorul de 2-1, de reprezentativa Olandei.

×
Subiecte în articol: cm2010