x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Pele a pierdut prima repriză din Brazilia - Mexic din cauza traficului

Pele a pierdut prima repriză din Brazilia - Mexic din cauza traficului

18 Iun 2014   •   14:38
Pele a pierdut prima repriză din Brazilia - Mexic din cauza traficului

Fosta vedetă a fotbalului brazilian, Pele a pierdut prima repriză a partidei Brazilia - Mexic, ca urmare a uriaşei aglomeraţii de trafic din Sao Paulo, provocată de miile de localnici care au ieşit la aceeaşi oră de la muncă şi se grăbeau spre case pentru a vedea meciul.

"Este prima oară în viaţa mea când urmăresc o repriză din maşină, a fost cumplit!", a spus Pele, declarat cel mai bun sportiv al secolului 20 de mass-media braziliene.

Pele, considerat unul din cei mai buni fotbalişti ai tuturor timpurilor, a dezvăluit că ultima oară când a pierdut un meci la Mondial a fost în 1950 pe când locuia la Baurú (la 329 de kilometri de Sao Paulo).

Cel care a fost de trei ori campion mondial nu a putut să evite pierderea primei reprize a selecţionatei Canarinha şi a ajuns în a doua parte a meciului, după ce a făcut un lung ocol între oraşul Santos şi stadionul Morumbi din Sao Paulo, unde plănuia să vadă meciul de fotbal.

La fel ca Pele, mii de locuitori din Sao Paulo au rămas blocaţi în trafic, unde s-au înregistrat cozi de zeci de kilometri, potrivit companiei municipale de siguranţă rutieră. Partida dintre selecţionatele Braziliei şi Mexicului s-a disputat marţi pe stadionul Castelao din Fortaleza şi s-a încheiat cu scorul de 0-0.

×
Subiecte în articol: CM brazilia pele trafic