x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Piţurcă, despre meciul cu Estonia: Sunt emoţii, e o presiune formidabilă

Piţurcă, despre meciul cu Estonia: Sunt emoţii, e o presiune formidabilă

14 Oct 2013   •   15:48
Piţurcă, despre meciul cu Estonia: Sunt emoţii, e o presiune formidabilă

Selecţionerul Victor Piţurcă a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a vorbit atât despre meciul de mâine cu Estonia, cât şi despre partida Turciei cu Olanda.

"Estonia este o echipă imprevizibilă, care în campania trecută a ajuns la baraj. Nu sunt îngrijorat, dar sînt preocupat. Sînt emoţii, e o presiune formidabilă. E o muncă de doi ani şi jumătate practic şi ar fi foarte bine să se termine cu o calificare la baraj. Înaintea meciului cu Ungaria, tensiunea a fost mai mare, dar a fost alt tip de tensiune. Cînd vor intra în teren, jucătorii vor uita absolut totul", a spus Piţurcă, potrivit gsp.ro.

Despre meciul Turcia - Olanda, Piţurcă a spus că "Olanda e o echipă de top, dintre cele mai bune din lume. Sînt obligaţi să cîştige, dar în acelaşi timp şi Turcia poate cîştiga jocul. La Amsterdam au reuşit o partidă foarte bună, dar pînă la urmă au pierdut jocul. La Istanbul, pot reuşi o partidă bună, şi să cîştige. Dacă vor cîştiga merită să ocupe locul 2. Noi nu am cîştigat, din păcate, cu Olanda".

România - Estonia este mâine, de la ora 21:00, în direct la Antena 1.

×
Subiecte în articol: victor piturca estonia romania estonia