x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Portarul lui Espanyol B, Bogdan Dinu Moldovan, şi-a rupt prepuţul!

Portarul lui Espanyol B, Bogdan Dinu Moldovan, şi-a rupt prepuţul!

09 Dec 2010   •   16:26
Portarul lui Espanyol B, Bogdan Dinu Moldovan, şi-a rupt prepuţul!

Portarul echipei Espanyol B, Bogdan Dinu Moldovan, s-a accidentat în zona genitală, miercuri, în timpul meciului din deplasare cu formaţia Balaguer CF contând pentru liga a treia spaniolă, în urma căruia au mai ajuns la spital patru coechipieri ai săi, informează cotidianul As.

Dinu Moldovan s-a accidentat spre finalul reprizei secunde, el suferind o ruptură de prepuţ după ce a primit o lovitură puternică în zona genitală. Portarul român, care a fost titular, a rezistat în teren până la finalul partidei, toate schimbările fiind făcute până în momentul accidentării sale.

Conform As, românul a continuat să joace în ciuda durerilor, iar în momentul în care a ajuns în vestiar avea lenjeria plină de sânge. "Fotbalistul s-a speriat şi a fost transportat imediat la spital", menţionează jurnalul spaniol, care adaugă că jucătorului i s-au aplicat şapte puncte de sutură şi că va fi necesară o operaţie.

"A fost un război", a declarat Moldovan, în timp ce medicul echipei spaniole, Miguel Angel Garcia, a spus că ziua de miercuri a fost cea mai urâtă din cariera sa. "Nu am mai văzut niciodată aşa ceva şi asta în condiţiile în care am asistat în numeroase rânduri la competiţii internaţionale de taekwondo", a adăugat medicul.

Espanyol B a pierdut meciul cu Balaguer CF, cu scorul de 1-3. Golurile învingătorilor au fost marcate de Egea '5, Genís '30 şi Adria '42. Pentru echipa la care joacă Moldovan a înscris David Lopez, în minutul 48.

×