x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Premier League: Tottenham - Nottingham NU va fi amânat. Un bărbat a murit înjunghiat lângă stadion

Premier League: Tottenham - Nottingham NU va fi amânat. Un bărbat a murit înjunghiat lângă stadion

de Redacția Jurnalul    |    07 Apr 2024   •   18:00
Premier League: Tottenham - Nottingham NU va fi amânat. Un bărbat a murit înjunghiat lângă stadion
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

Meciul de duminică, din Premier League, între Tottenham Hotspur și oaspeții de la Nottingham Forest va avea loc, după ce un bărbat a fost înjunghiat mortal în apropierea stadionului, a anunțat clubul din nordul Londrei.

Poliția metropolitană din Londra a declarat că a fost lansată o anchetă pentru crimă după ce a fost chemată duminică dimineața devreme la Northumberland Park, unde a găsit un bărbat cu răni prin înjunghiere.

Paramedicii nu l-au putut resuscita și a fost declarat mort la fața locului.

„În urma unui incident în care o persoană și-a pierdut viața, facem totul pentru a ne adapta la ancheta în curs a Poliției, care este de cea mai mare importanță", a declarat Spurs într-un comunicat.

„După cum stau lucrurile, meciul din această după-amiază din Premier League cu Nottingham Forest se va desfășura conform programului", a precizat clubul, adăugând că două drumuri de lângă stadion vor rămâne parțial izolate.

Radu Drăguș are șanse mici de titularizaare în acest meci, pe care Spurs l-a câștigat în tur, în deplasare la Notingham.

×