x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa din Luxemburg: Mutu a distrus miracolul

Presa din Luxemburg: Mutu a distrus miracolul

30 Mar 2011   •   11:38
Presa din Luxemburg: Mutu a distrus miracolul
Sursa foto: /Reuters
158855-158803-2011-03-29t183508z-439493581-lr2e73t1fkw1u-rtrmadp-3-soccer-euro.jpg

Presa luxemburgheză a scris după meciul pierdut în faţa României că naţionala antrenată de Luc Holtz a dat speranţe că poate reuşi o surpriză la Piatra Neamţ, dar aceastea au fost distruse de starul tricolorilor, Adrian Mutu.

"Un miracol împotriva României a fost aproape să devină realitate. Când Gerson a deschis scorul, mulţi au crezut într-o mare surpriză, dar bucuria nu a durat mult. Adrian Mutu şi-a arătat clasa şi a marcat de două ori. Luxemburg a reuşit o performanţă curajoasă, jucând fără frică. Românii au fost fluieraţi de propriul public. Luxemburg a marcat primul gol în actual campanie de calificare", a notat cotidianul Tageblatt.

Cotidianul Wort a scris că "Luxemburg a fost răpusă abia în repriza a doua". "La pauză era 1-1, apoi echipa gazdă a dominat clar, desprinzîndu-se în minutul 68".

Publicaţia Le Quotidien a precizat că "Gerson a turnat fundaţia unei posibile surprize, dar Luxemburg nu a reuşit să ţină de scor pentru o victorie de prestigiu". "Atmosfera la Piatra Neamţ a fost tensionată, auzindu-se scandarea «Demisia» la adresa lui Răzvan Lucescu. Mare păcat că Luxemburg condus doar două minute", a scris sursa citată.

Ziarul L'Essentiel a titrat: "Fără miracole pentru Luxemburg". "Oamenii lui Luc Holtz au crezut în şansa lor şi chiar au condus cu 1-0, cedând însă repede. Fără să fie într-o zi mare, România a câştigat datorită lui Mutu", a comentat publicaţia luxemburgheză.

×