x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa italiană: "Mutu s-a plimbat pe teren".

Presa italiană: "Mutu s-a plimbat pe teren".

23 Mai 2011   •   10:09

Atacantul roman Adrian Mutu a fost criticat de presa italiana dupa prestatia din partida cu Brescia, scor 2-2, din ultima etapa a campionatului italian. Site-urile din Firenze nu l-au iertat nici pe antrenorul Sinisa Mihajlovic, acuzat ca l-a folosit pe Mutu desi acesta nu a dovedit ca voia sa intre pe teren.

Fiorentinanews.com i-a acordat nota 4 internationalului roman, la fel ca si site-urile fiorentina.it si calciotoscano.it. "Mutu s-a plimbat pe teren. De ce un antrenor trimite in teren un fotbalist care nu vrea sa joace?", a scris fiorentinanews.com. "Romanul a fost o fantasma pe teren, iar Mihajlovic l-a schimbat la pauza", a notat si fiorentina.it.

""Mutu nu a intrat in nici o combinatie. Probabil ca mai mult s-a gandit la viitorul lui", a scris calciotoscano.it.

Site-urile tuttomercatoweb.com, violanews.com si firenzeviola.it l-au notat cu 5 pe Mutu. "Romanul a jucat in prima repriza, dar nu a stralucit si a facut prea putine lucruri pentru a se mentiona mai mult despre el", a scris tuttomercatoweb.com.

"Mutu a evoluat fara ritm. Majoritatea baloanelor care au trecut pe la el au ajuns la adversari. Daca si-a dorit sa-i convinga pe sefii Fiorentinei in acest final de sezon, misiunea sa a dat gres", a notat violanews.com.

"Romanul a fost invizibil, el doar a asistat la meciul cu Brescia. Mihajlovic si-a dat seama ca nu e concentrat si l-a inlocuit la pauza", a scris firenzeviola.it.

×